top of page
IMG_20220408_202404_edited_edited_edited.jpg

THE BARBECUE BARN FIRE PIT

Welkom in de Fire Pit van The Barbecue Barn.

De Fire Pit is een locatie waar je met vuur mag spelen. De Fire Pit is voorzien van verschillende Bastards, Traeger Smokers, Braaimasters en een openvuur. Hier kan naar hartelust worden geëxperimenteerd. Dit tijdens workshops, private dinner, chefs tables en evenementen. 

U kan zich inschrijven voor de workshops en chefs tables maar indien u een privé evenement wilt houden, hou u dan vooral niet in om ons te contaceren.

Anker 1

WORKSHOPS

Kom samen met vrienden, medebarbecueërs of collega's naar de The Barbecue Barn Fire pit. Leer hier orginele gerechten bereiden van A tot Z. Vuur aansteken, vlees voorbereiden, grillen en low en slow. Je bereidt zelf alles: de pitmaster houdt een oogje in het zeil en staat altijd standby. 

Je dag begint met het aansteken van het vuur en duurt tot net voor de afwas. 

De workshops worden zowel door onze eigen pitmasters gegeven en regelmatig zullen er ook guestworkshops georganiseerd worden.


Tijdens elke sessie ervaar je de kunst van het bakken, smoken & grillen.

Dit doe je samen met anderen die, net zoals jij, gebeten zijn door de barbecuemicrobe ( maximum 5 pers. per bbq ). 


Er zijn workshops voor zowel de beginnende als de meer ervaren barbecueër en er is voor ieder wat wils: meat, veggie & sweet.

IMG_20220219_092843_edited.jpg

DINNERS

Chefs Table

Wilt u genieten van een fantastische All- in experience? Schrijf u dan snel in voor de Chefs Table.

Geniet van bij de aankomst met een heerlijke aperitief en enkele Bites. 

U zit samen met andere gelukkige aan één grote tafel waar u een heerlijke bbq menu voorgeschoteld krijgt met aangepaste dranken.

Schrijf u dan hieronder in.

   

Private Dinners

Wilt u genieten van de Chefs Table maar dan in een meer privé sfeer. Aarzel dan zeker niet en contacteer ons via telefoon of mail en wij werken graag samen met u iets fantastisch uit.

Meetings

Wilt u met collega's/ klanten/ zakenrelaties een unieke locatie om een meeting te houden.  Aarzel dan zeker niet en contacteer ons via telefoon of mail en wij werken graag samen met u iets fantastisch uit.

IMG_20220408_202133.jpg
Fire Pit: Tekst
Workshops
bottom of page